tortilla

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/23/1998 - 09:38
Bereidingswijze
* kook de aardappelen in de schil ca. 15 min, laat iets afkoelen, pel ze en snijd ze in kleine stukjes
* fruit de stukjes ui in de olijfolie en knoflook, schep de aardappelstukjes erbij (ca. 5 min)
* klop de eieren met peterselie, paprikapoeder, peper en zout los
* doe de ui en aardappelen bij het eimengsel
* bak van het mengsel in een platte koekenpan (met anti-aanbaklaag!) in ca. 20 min een dikke omelet op een erg laat vuur!
* draai het mbv deksel/bord en bak de onderkant iets sneller bruin.
Vertel iets leuks over dit recept
vernieuwd recept van de welbekende Spaanse aardappeltortilla
Ingrediƫnten
* olijfolie
* 2 echt grote aardappelen, uitje, knoflook
* 6 eieren
* paprikapoeder, peterselie, zout en peper
Leuke tips
* lekker met tomatensla
* Evt. kunnen (restjes) groenten (vb paprika, champignons) en spek meegebakken worden.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
122228
Homepage ID
6367
Smaak
N
Teller
501
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
eediete