Bereidingswijze
Aardappelen in ovenschaal leggen. Rozemarijn, zout en peper over aardappelen strooien en olie erover schenken. Aardappelen goed omscheppen, zodat alle aardappelen met laagje olie bedekt zijn. Schaal in midden van oven zetten en aardappelen in ong. 1 uur gaar roosteren. Aardappelen tussentijds enkele keren omscheppen.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
2 kg aardappelen geschild
1-2 el. gedroogde rozemarijnnaaldjes
zout, peper,
1 dl olijfolie
1-2 el. gedroogde rozemarijnnaaldjes
zout, peper,
1 dl olijfolie
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122213
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
362
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht