Lekker Visvoorafje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/22/1998 - 22:50
Bereidingswijze
Veldsla op broden leggen met zalmrolletjes of gemarineerde zalm.
De garnalen op hoog vuur bakken totdat ze roze zijn. Garnalen op de borden leggen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
veldsla, grote gepelde garnalen, knoflook, gemarineerde zalm of gevulde zalmrolletjes (AH), olijfolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
122212
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
1283
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Knoflook pellen en vermengen met olijfolie.
De garnalen hierin een uur marineren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lein