Bereidingswijze
Alles bij elkaar doen en goed mengen(liefst met de hand). Het deeg een paar uren in de kloelkast laten staan.
Eventueel vullen met amandelspijs en bestrooien met amandelsnippers.
Dan bakken in een voorverwarmde oven van 170 C. gedurende 45 min. In vorm laten afkoelen.
Eventueel vullen met amandelspijs en bestrooien met amandelsnippers.
Dan bakken in een voorverwarmde oven van 170 C. gedurende 45 min. In vorm laten afkoelen.
Vertel iets leuks over dit recept
Niet alleen met St.Nicolaas lekker!!!
Ingrediƫnten
125 gr. boter/125 gr.bruine bastardsuiker/2 eetl.melk/250 gr. bloem/10 gr. speculaaskruiden/3 gr.bakpoeder.
Hulpmiddelen & keukengerei
evt. vormpjes
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
122151
Homepage ID
3132
Smaak
Z
Teller
400
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 170 C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid