Vertel iets leuks over dit recept
De magere hamlappen zo plat mogelijk slaan en zout en peper naar behoefte eroverheenstrooien.
Vervolgens een ei met wat koffiemelk kloppen.
Eerst de schnitzels door het ei-melk papje halen en dan door de paneermeel.
Dan de gepaneerde hamlappen bakken in een pan met boter
Vervolgens een ei met wat koffiemelk kloppen.
Eerst de schnitzels door het ei-melk papje halen en dan door de paneermeel.
Dan de gepaneerde hamlappen bakken in een pan met boter
Ingrediƫnten
magere hamlappen/zout en peper/boter/paneermeel
Hulpmiddelen & keukengerei
vleesklopper/pan/
Leuke tips
Als men bijv. een zigeunerschnitzel wil moet men apart een zigeunersaus maken en over de schnitzel doen.Geldt uiteraard ook voor:
Roomschnitzel
Paprikaschnitzel etc.
Roomschnitzel
Paprikaschnitzel etc.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
122150
Homepage ID
3132
Smaak
N
Teller
1212
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht