Bereidingswijze
Smelt de margarine en voeg daar de mosterd bij.
Dan al doorelkaar roerend de suiker en slagroom tot de saus wat indikt
als laatste fijngesneden bieslook.
Dan al doorelkaar roerend de suiker en slagroom tot de saus wat indikt
als laatste fijngesneden bieslook.
Vertel iets leuks over dit recept
Bij vis + gekookte eieren
Ingrediƫnten
1 eetlepel margarine
2 eetlepels mosterd
1 1/5 eetlepel suiker
slagroom
bieslook
2 eetlepels mosterd
1 1/5 eetlepel suiker
slagroom
bieslook
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
122135
Homepage ID
5586
Smaak
N
Teller
359
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht