Kouseband Met Rijst

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/22/1998 - 16:52
Bereidingswijze
Het vlees gaar bakken in de margarine.Voeg dan toe de garnalen, uien,tomaten,vetsin,knoflook en aromat .
Voeg de kouseband toe en 1 kopje water toe .Laat dit 20 minuten sudderen.Maak rijst zoals gebruikelijk.Verhit tenslotte olie en bak daar de bananenschijfjes in
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500 gram kouseband
250 gram rundervlees
200 gram droge garnalen
2 tomaten
1/2 pak margarine
2 kleine uien
2 eetlepels aromat
1 theelepel vetsin
2 theelepels knoflook
2 rijpe bananen
olie
rijst
zout en peper naar smaak
Leuke tips
Desnoods met kroepoek en wat sambal.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122132
Homepage ID
5586
Smaak
N
Teller
334
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kouseband wassen en in stukjes snijden
Vlees wassen in stukjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
shaia