Bereidingswijze
Vet de overplaat in met een beetje olijfolie, leg hier de gevulde champignons op. Strooi hier wat van de provencaalse kruiden over.
Plaats de plaat halverwege de oven en zet de grill aan. Na een minuut of 5 zullen de salami rolletjes bruin kleuren, klaar ben je.
Plaats de plaat halverwege de oven en zet de grill aan. Na een minuut of 5 zullen de salami rolletjes bruin kleuren, klaar ben je.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
In de oven gebakken champignons gevuld met salami rolletjes. Makkelijk, snel smakelijk.
PS: Gejat van Jeroen van de Hengel
PS: Gejat van Jeroen van de Hengel
Ingrediƫnten
250 gr. grote champignons
1,5 tot 2 ons pepersalami (in plakjes)
olijfolie
provencaalse kruiden
1,5 tot 2 ons pepersalami (in plakjes)
olijfolie
provencaalse kruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenplaat
Leuke tips
Serveren met olijven, kaas en andere voorgerechten.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
122130
Homepage ID
7821
Smaak
P
Teller
3937
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Over voorverwarmen op 180 graden.
Maak de champignons schoon, verwijder de steeltjes, dep droog
Snijd de plakjes salami doormidden. Rol ze op en stop ze in de champignon.
Maak de champignons schoon, verwijder de steeltjes, dep droog
Snijd de plakjes salami doormidden. Rol ze op en stop ze in de champignon.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht