Witlofbootjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/22/1998 - 15:43
Bereidingswijze
Vul de witlofbootjes met gemberkaas (niet teveel) en leg daar wat zalm op. KLAAR!

Vertel iets leuks over dit recept
Koud voorgerecht, makkelijk en snel klaar
Ingrediƫnten
Binnenblaadjes van witlofstronkjes
Gemberkaas
Gerookte zalm(snippers)
Hulpmiddelen & keukengerei
Geen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
122128
Homepage ID
7821
Smaak
Z
Teller
880
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Haal de mooie zachtgekleurde binnenblaadjes van de witlof los. Was ze en dep ze droog
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
evav