Bereidingswijze
de aardappels in dunne schijfjes snijden (je hoeft ze niet te koken) in een hapjespan het gehakt rul maken en dan hieraan de uien toevoegen. als de uien glazig zijn kun je de mais en de spercieboontjes toevoegen.
dit hoeft allemaal niet helemaal gaar te zijn, want het moet nog een half uurtje in de oven.
dit mengsel in de ovenschaal doen (je hoeft de schaal niet in te vetten) en de aardappelschijfjes er overheen leggen. hierover de aardappel anders naar keuze. een half uurtje in de oven en klaar is je ovenschotel.
dit hoeft allemaal niet helemaal gaar te zijn, want het moet nog een half uurtje in de oven.
dit mengsel in de ovenschaal doen (je hoeft de schaal niet in te vetten) en de aardappelschijfjes er overheen leggen. hierover de aardappel anders naar keuze. een half uurtje in de oven en klaar is je ovenschotel.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
aardappelen
spercieboontjes
mais
uien
gehakt
potje aardappel anders (smaak is afhankelijk van je eigen voorkeur uiteraard. ik ga voor pittig of kruiden-knoflook)
spercieboontjes
mais
uien
gehakt
potje aardappel anders (smaak is afhankelijk van je eigen voorkeur uiteraard. ik ga voor pittig of kruiden-knoflook)
Hulpmiddelen & keukengerei
oven en een ovenschaal
Leuke tips
ik vind deze ovenschotels erg lekker met appelmoes.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
122090
Homepage ID
2083
Smaak
N
Teller
6307
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht