Kip In Pepersaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/21/1998 - 22:00
Bereidingswijze
De kipfilet ca. 10 minuten rondom bruin en gaar bakken in de pan. Doe de kip op een bord. Fruit de ui in het bakvet en pers de knoflook erboven uit. Bak de champignons ca. 2 minuten mee. Voeg de koffieroom met de verse roomkaas, de wijn en de bouillonpoeder toe en verwarm het geheel al roerend tot een gladde saus. Warm de blokjes nog ca. 3 minuten mee in de saus. Breng het geheel op smaak met pepere en zout.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
400 gr kipfilet
25 gr boter
1 ui
250 gr champignons
2 teentjes knoflook
2 dl koffieroom
150 gr verse roomkaas met peper
0.5 dl droge witte wijn
1 th bouillonpoeder
zout & peper
Leuke tips
Lekker verse pasta salade. Of een salade van vruchtjes. En rijst kan natuurlijk altijd.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122064
Homepage ID
7490
Smaak
N
Teller
1072
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
* Kipfilet in blokjes snijden
* boter in een hapjespan verhitte
* een ui pellen en snipperen
* champignons borstellen en in plakjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
keukenpinguin