kipprutje van tante hilda

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/21/1998 - 19:50
Bereidingswijze
Bak/fruit zachtjes de kipfilet en de uien. Voeg daarna kruiden toe, en na een aantal minuten de ketjap, ketchup en sambal toe met water en laat het zachtjes een tijdje pruttelen. Zet ondertussen de rijst op.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Rijstgerecht met kipsaus
Ingrediƫnten
400 gr Kipfilet gesneden in blokjes
3 Grote uien fijn gesneden
Mespunt koenjit
2 Mespuntjes boemboe sate
Wat paprikapoeder
Wat knoflookpoeder
4 Eetlepels ketjap
4 Eetlepels ketchup
Halve theelepel sambal
Half kopje water
Leuke tips
Beetje atjar, beetje kroepoek maar eigenlijk is het gewoon al zo heel erg lekker.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122049
Homepage ID
7687
Smaak
P
Teller
385
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de filet en de uien.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
amieke