Bereidingswijze
Gehakte uien glazig bakken;rijst en paprika's hier aan toevoegen.Alles al omscheppende enkele minuten doorbakken.Bouillon,wijn,peper en paprikapoeder toevoegen,alsmede een fijngeknepen teentje knoflook.
Garneer de schotel met plakjes ei
Garneer de schotel met plakjes ei
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4oo gram rijst
2 rode paprika's
2 groene paprika'' s
300 gram gekookte ham(blok)
2 uien
soya of zonnebloemolie
1/2 liter bouillon
een glas witte wijn
peper
paprikapoeder
knoflook
2 eieren
2 rode paprika's
2 groene paprika'' s
300 gram gekookte ham(blok)
2 uien
soya of zonnebloemolie
1/2 liter bouillon
een glas witte wijn
peper
paprikapoeder
knoflook
2 eieren
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122046
Homepage ID
6775
Smaak
N
Teller
544
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de rijst volgens voorschrift.Paprika'sschoonmaken en in reepjes snijden,en de ham in kleien blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht