Tortelinni Met Paddestoel-roomsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/21/1998 - 18:35
Bereidingswijze
tortelinni in ruim water koken met een scheutje olijfolie.
Boter in de pan doen daarna spekjes aanbakken en uitje paddestoelenen champignons mee bakken.
Bloem toevoegen als de bloem opgenomen is melk en room toevoegen tot er een roux ontstaat met melk op goede dikte brengen.
Peper en zout toevoegen en de verse basilicum en bieslook.
Eet smakelijk.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 zakjes tortelinni
1 bakje paddestoelmix (ah)
Bloem
boter
Zout en peper
verse basilicum
200 gram magere spekblokjes
klein pakje slagroom
olijfolie
1 bakje champignons
melk
bieslook
Leuke tips
Heerlijk met parmesaanse kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122043
Homepage ID
1460
Smaak
N
Teller
1270
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Water aan de kook brengen
Paddestoellen in reepjes snijden.
Champignons in plakjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
halve