Sardientjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/21/1998 - 16:24
Bereidingswijze
Sardientjes van koppen en graten ontdoen, en met citroensap besprenkelen en met peper en zout bestrooien.
Een vuurvaste schaal met olijfolie invetten en de sardientjes erin leggen. Witte wijn erbij gieten, paneermeel met fijngehakte peterselie vermengen en over de vissen strooien.
Stukjes boter erover verdelen en in een voorverwarmde oven op 180 graden 15-20 min. bakken.
Meteen opdienen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8 middelgrote sardientjes
zout, versgemalen peper
sap van 1 citroen
olijfolie on te frituren
1 glas witte wijn
1/2 kopje paneermeel
1 bosje peterselie
2 eetlepels boter
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122041
Homepage ID
5854
Smaak
N
Teller
650
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
aheman