Visgoulash Uit Kreta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/21/1998 - 15:58
Bereidingswijze
Was de vis en deze droog. Wrijf de vis in met zout en wat citroensap en snijd de filet in grote stukken. Bak de spekblokjes uit, voeg bloem, tomatenpuree of verse tomaten en een gesnipperde ui toe en maak hiervan een 1/2 liter tomatensaus. Breng de saus op smaak met zout,citroensap en een snufje suiker. Leg de vis in de saus en kook alles zonder te roeren op laag vuur 10-15 minuten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Visgerecht uit Kreta,Griekenland
Ingrediƫnten
750 g roodbaarsfilet
citroensap
zout naar smaak
60 g gerookte spek in blokjes
2 eetlepels bloem
1 eetlepel tomatenpuree of 250 g verse,geschilde tomaten
1 ui
snufje suiker

Leuke tips
Dien de goulash op met rijst en paprikasalade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122023
Homepage ID
7628
Smaak
N
Teller
416
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
knabbel