Pico de gallo

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 07/08/1998 - 14:36
Bereidingswijze
Snijd de tomaten doormidden en schep de zaadjes eruit. Haal de zaadjes uit de Spaanse peper. Maal het pepertje en de koriander in de keukenmachine heel fijn. Voeg de tomaten toe en hak ze in stukjes. Doe het tomatenmengsel in een schaal, schep de sjalotjes erdoor en breng de salade op smaak met zout.
Vertel iets leuks over dit recept
Een mexicaanse salade met tomaten en Spaanse peper.
Ingrediƫnten
2 sjalotjes, fijngesneden
1 theel. zout
1 limoen, uitgeperst
5 tomaten
1 groene Spaanse peper
5 takjes koriander
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenmachine
Leuke tips
Serveer de salade gekoeld en met verschillende smaken tortilla-chips erbij.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
122
Homepage ID
305
Smaak
P
Teller
2564
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng de sjalotjes met het limoensap en het zout en laat 30 min. staan. Giet daarna het vocht af.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
speedy