Hartige En Zoete Borrel- Of Picknickhap

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/21/1998 - 13:22
Bereidingswijze
Besmeer 10 bladerdeegplakjes met pesto. Leg aan de onderkant van elk plakje een 'streep' sardine en rol het plakje op. Plak de rand vast met een beetje water. Snijd ze in de breedte doormidden, zodat je van elke rol twee rolletjes krijgt. Leg de rolletjes met de rand naar beneden op een bakblik dat je bestrijkt met boter of inpakt met bakpapier. Roer het ei los in een kommetje en bestrijk de rolletjews hier dun mee. Strooi de Italiaanse kruiden over de rolletjes. Laat ze in ongeveer twintig minuten in de oven gaar worden.
Herhaal het hele ritueel, maar gebruik nu in plaats van de pesto de pindakaas en in plaats van de sardines de banaan. Strooi over de banaan wat kokos, en gebruik dat laatste ook in plaats van de Italiaanse kruiden.
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bladerdeeghapjes met hartige en zoete vulling.
Ingrediƫnten
20 plakjes diepvriesbladerdeeg
10 sardientjes uit blik
potje pesto
Italiaanse kruiden
1 ei
2 bananen
pindakaas
kokos
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
121980
Homepage ID
3638
Smaak
N
Teller
1245
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de bladerdeegplakjes ontdooien. Maak de sardientjes fijn. Pel de bananen. Snijd ze eerst in de breedte doormidden en dan in de lengte. Snij deze stukken nog eens in de lengte doormidden. Verwarm de oven voor op de stand die op het bladerdeegpakje wordt aangegeven.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pauline