Poesta-Broodje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/20/1998 - 16:08
Bereidingswijze
Bak het gehakt gaar. Haal het uit de pan. Snijd het gehakt doormidden en leg ze op het stokbrod.
Bak de ui en de paprika.. Verdeel het over het gehakt.
Bestrooi met de geraspte kaas.
Even onder de grill om de kaas te laten smelten.
Aantal personen
1.00
Ingrediƫnten
1 bruin stokbroodje
1 ons gehakt
1kleine rode paprika
1 ui
ketchup
geraspte kaas
zout, peper en paprikapoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
Grill

Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
121942
Homepage ID
6257
Smaak
N
Teller
1931
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kruid het gehakt en maak er platte schijven van.
Snijd de ui en de paprika in dunne ringen.
Snijd het stokbrood en besmeer de helften met de ketchup.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mariank