Bereidingswijze
Bak de ui met de paprika en de peper even aan in een beetje olie.
Bak heel even de tomatenpuree mee. Voeg de pot bouillon toe
samen met 2 potten water en het blik tomatenblokjes.
Breng het aan de kook en voeg de gehaktballetjes en de mais toe.
Nog even 5 min. heel zachtjes laten koken.
Bak heel even de tomatenpuree mee. Voeg de pot bouillon toe
samen met 2 potten water en het blik tomatenblokjes.
Breng het aan de kook en voeg de gehaktballetjes en de mais toe.
Nog even 5 min. heel zachtjes laten koken.
Ingrediƫnten
2 paprika's (rood + groen)
1 ui
blikje mais
bikje tomatenpuree (klein)
1 biik tomatenblokjes
1 rood pepertje (of tl gedroogd)
1 pot runderbouillon
zout, peper en paprikapoeder
ons gehakt
1 ui
blikje mais
bikje tomatenpuree (klein)
1 biik tomatenblokjes
1 rood pepertje (of tl gedroogd)
1 pot runderbouillon
zout, peper en paprikapoeder
ons gehakt
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
121940
Homepage ID
6257
Smaak
P
Teller
7707
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de groenten klein.
Doe de kruiden door het gehakt en maak er kleine balletjes vn
Doe de kruiden door het gehakt en maak er kleine balletjes vn
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht