stampot van paksoy met knolselderij

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/19/1998 - 09:59
Bereidingswijze
Stamp het geheel tot een puree, en maak het een beetje smeuig naar eigen smaak en voeg wat geraspte kaas toe. Zet de puree even onder de grill om een mooi kleurtje te krijgen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 Knolselderij. 1 kg. kruimige aardappelen, 2 runderbouillonblokjes, 1 struik paksoy, 100 g belegen leidse kaas.
Leuke tips
Het groen van de paksoy gaat rauw door de puree. Lekker met gehakt, schnitzels
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121912
Homepage ID
6677
Smaak
N
Teller
1104
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Aardappels schillen en in blokjes snijden.
De knolselderij schoon maken en ook in blokjes snijden.
Kook de aardappels met de knolselderij gaar in de bouillon. Paksoy in dunne reepjes, goed wassen! en laten uitlekken. Laat de paksoy slinken in een klein beetje boter.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nebakan