gevulde schnitzel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/19/1998 - 09:41
Bereidingswijze
Kneed de eidooier, ham, kaas en de helft van de kruiden door het gehakt, op smaak brengen met zout en peper.
Verdeel de vulling op het vlees, rol het vlees losjes op en steek ze vast met prikkers (vulling mag niet uitpuilen).
Bak het vlees in 10-12 minuten bruin en gaar.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 Flinke schnitzels, 125 g halfom gehakt,1 eidooier, 50 g rauwe ham, 2 eetl. oude kaas, 1 doosje iglo italiaanse kruiden, boter om in te bakken, zout en peper.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
121911
Homepage ID
6677
Smaak
N
Teller
694
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kaas raspen, de schnitzels heel dun uitkloppen. De ham fijn snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nebakan