pasta met mosterd-sinaasappelsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/18/1998 - 19:34
Bereidingswijze
Maak van het gehakt en wat paneermeel een aantal kleine gehaktballetjes (+/- 3 cm groot)
doe een beetje olie in een grotebraadpan en bak de balletjes rondom bruin.
Snij ondertussen de champignons in plakjes.

Zet ongeveer nu water op om de pasta in te koken, zodat alles tegelijk klaar is.

Voeg de champignons toe aan het gehakt en verkruimel de bouillontablet ervboven. Bak de champignons een minuut of 5 mee.

Voeg nu de creme fraiche en de siroop van de mandarijnen toe. Meng de jus d'orange met de maizena tot een glad papje en voeg ook dit toe. Doe ook de mosterd in de pan.

Kook het geheel nu totdat de saus de gewenste dikte heeft, en voeg aan het eind de mandarijnpartjes toe.



Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
pasta naar keuze voor 4 personen
4 eetlepels mosterd
250 ml. creme fraiche
5 ons champignons
1 bouillonblokje
125 cc jus d'orange
2 eetlepels maizena
4 ons rundergehakt
1 blikje mandarijnpartjes op stroop
olie
wat paneermeel
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121906
Homepage ID
5358
Smaak
N
Teller
309
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ptje