bastogne slagroomtaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/18/1998 - 15:29
Bereidingswijze
Taart bestrooien met krokant.
Steeds tussen 2 koeken in plakken snijden.
Aantal personen
10.00
Ingrediƫnten
3 dl slagroom, 1 eetl suiker, 1 pak bastognekoeken, krokantstrooisel.
Hulpmiddelen & keukengerei
platte schaal en koelkast
Leuke tips
Doordat de slagroom in de bastognekoeken trekt wordt de taart zacht.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
121877
Homepage ID
7115
Smaak
Z
Teller
13750
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
In kom de slagroom met de suiker stijfkloppen. 1 koek dik bestrijken met slagroom volgende koek erop leggen en dik betrijken met slagroom. Koeken met slagroom op hun kant op de platte schaal leggen. Volgende koek ertegenaan leggen en bestrijken met slagroom. Op de zelfde manier doorgaan tot alle koeken gebruikt zijn.
Taart met slagroom bestrijken en 8 uur in de koelkast laten opstijven.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
motorheks