Wortelstamppot Met Salami En Kaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/18/1998 - 15:21
Bereidingswijze
Doe de aardappelen en de hutspot in de pan met zoveel water dat het voor de helf onder staat. Roer er de verkruimelde bouillontablet door. Laat met de deksel op de panin circa 20 minuten gaar koken. Giet af en stamp de hutspot fijn. Schep er de salami, de in blokjes verdeelde boter en de kaas door. Proef of er nog peper of zout bij moet. Schep in een voorverwarmde schaal en bestrooi met de peterselie.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 kg aardappelen, 3 plakken pepersalami van ? 50 gr elk, 3 takjes peterselie, 1 kg panklare geneden hutspot, 1 vleesbouillontablet, 50 gr boter, 150 gr geraspte oude goudse kaas, zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote pan en voorverwarmde schaal
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121875
Homepage ID
7115
Smaak
N
Teller
427
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de geschilde aardappelen in stukken, snijd de salami in blokjes en hak of knip de peterselie fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
motorheks