Bereidingswijze
Verwarm de oven op 175 graden en bekleed het bakblik met bakpapier.Haal dan de deegrolletjes uit de koelkast en snijd van de deegrolletjes ca. plakken van 0.5 cm en leg deze dan op de bakplaat.Als de bakplaat vol ligt schuif deze dan in de voorverwarmde oven en laat het ongeveer 12 a 15 minuten bakken. Als de koekjes gaar zijn laat deze dan 15 a 30 minuten koelen ( als ze nog warm zijn zijn ze erg breekbaar.)
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een recept dat je met kinderen kan maken
Ingrediƫnten
150 gr. bloem
150 gr. suiker
4 eierdooiers
1 th. gemberpoeder
1 th.kardamom
150 gr. koude boter
250 gr. gemalen chashewnoten
150 gr. suiker
4 eierdooiers
1 th. gemberpoeder
1 th.kardamom
150 gr. koude boter
250 gr. gemalen chashewnoten
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine
0venbakpapier
mes
kom
0venbakpapier
mes
kom
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
121867
Homepage ID
6848
Smaak
N
Teller
247
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Zeef de bloem boven een kom en voeg er dan de kardamom, suiker, gemberpoeder, boter, gemalen cashewnoter er aan toe en maak er dan een glad deegje van.Uit het deeg rolletjes met een diameter van ca. 2,5 cm vormen. Leg dan de rolletjes in de koelkast ca. 15 minuten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid