Bereidingswijze
Leg de gescilde appel in een coccotje en bestroot deze ruim met bruine (bastaard)suiker. Leg het bladerdeeg over de appel en haal overtollig deeg weg. Maak een klein stoomgatje en besmeer het deeg met eidooier. Bestroot dit licht met gewone suiker.
Afbakken in een open van 160 graden in ongeveer 20 minuten.
Afbakken in een open van 160 graden in ongeveer 20 minuten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Appel uit de oven met bladerdeeg
Ingrediƫnten
4 appels
bruine suiker
4 plakjes bladerdeeg 10x10 cm
eidooier
bruine suiker
4 plakjes bladerdeeg 10x10 cm
eidooier
Hulpmiddelen & keukengerei
4 coccotjes (stenen puddingvormpjes)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
121787
Homepage ID
4529
Smaak
Z
Teller
1105
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
appels schillen
coccotjes randen inolien
coccotjes randen inolien
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht