Saus voor Bami of Rijst

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/17/1998 - 15:59
Bereidingswijze
Verhit de olie in een wok of braadpan. Voeg het varkensvlees toe en na 1 minuut de garnalen. Nog een minuut later de ui en selderij, en weer wat later de champignons, de ketjap en wat zout. Voeg twee minuten later een papje van de maizena en het water toe en laat koken tot de saus is ingedikt.
Ingrediƫnten
250 gram varkensvlees in reepjes
100 gram garnalen
100 gram champignons
100 gram uien
100 gram bleekselderij
2 el olie
4 el ketjap
1 el maizena
1 dl water.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
121749
Homepage ID
7077
Smaak
N
Teller
6129
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de uien, selderij en champignons in stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
annabel