Bereidingswijze
Snijd de broccoli in stukjes. Kook de steeltjes 6 minuten, de roosjes 3 minuten.
Doe het bladerdeeg in een ingevette bakvorm. Leg de helft van de verkruimelde blauwe kaas erin, dan de broccoli en dan de rest van de kaas. Kluts de eieren met peper en zout en giet over de broccoli (bewaar een klein beetje ei). Dek het geheel af met bladerdeeg. Bestrijk het bladerdeeg met het restje ei. Zet 45 minuten in een voorverwarmde oven (175 graden).
Doe het bladerdeeg in een ingevette bakvorm. Leg de helft van de verkruimelde blauwe kaas erin, dan de broccoli en dan de rest van de kaas. Kluts de eieren met peper en zout en giet over de broccoli (bewaar een klein beetje ei). Dek het geheel af met bladerdeeg. Bestrijk het bladerdeeg met het restje ei. Zet 45 minuten in een voorverwarmde oven (175 graden).
Vertel iets leuks over dit recept
Een groentetaart met blauwe kaas
Ingrediƫnten
500 gram broccoli
150 gram Danish Blue
200 gram geraspte kaas
3 eieren
10 bladerdeegplakjes
peper en zout.
150 gram Danish Blue
200 gram geraspte kaas
3 eieren
10 bladerdeegplakjes
peper en zout.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
121748
Homepage ID
7077
Smaak
N
Teller
1291
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht