Mango chutney zoet

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/17/1998 - 14:11
Bereidingswijze
De azijn in de pan aan de kook brengen, vervolgens mango's, knoflook, en gember erbij doen en opnieuw aan de kook brengen.
Suiker, rozijnen, cayennepeper en zout erbij doen. Onder regelmatig roeren, op een lage vlam koken tot de chutney dik begint te worden (? 2 uur). In de potten doen en luchtdicht afsluiten.
Er kan ook minder gemaakt worden.
Per liter chutney heb je ongeveer 4 mango's nodig, de overige hoeveelheden overeenkomstig verkleinen.
Vertel iets leuks over dit recept
7-8 liter zoete mango chutney.
Minder kan natuurlijk ook>
Ingrediƫnten
30 rijpe mango's, 6? kopje suiker, 250 gr gemberwortel, 2 eetl zout, 1 liter azijn, 500 gr rozijnen, 1 eetl knoflookpoeder, evt 1 eetl cayennepeper
Hulpmiddelen & keukengerei
1 ( liefst emaille)zeer grote pan.
mes.
Gesteriliseerde luchtdicht afsluitbare potten
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
121729
Homepage ID
7115
Smaak
Z
Teller
787
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
mango's schillen en in dikke plakken snijden.
gemberwortle in plakken snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
motorheks