Zalmtaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/16/1998 - 22:54
Bereidingswijze
slagroom en eieren klutsen
Zalm, mon chou, peper/zout/peterselie toevoegen.
Ananas verdelen over de bodem van de taart. Daar een eetlepel bloem met de zeef over schudden. Mengsel erbij en een half uur tot 45 minuten in de oven. Klaar als de vork er droog uitkomt.
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk zacht van smaak met een verassend accent van ananas. Makkelijk te bereiden!
Ingrediƫnten
Voor een taartvorm met doorsnede 20 tot 22 cm is nodig:
Bladerdeeg
1 klein blikje zalm
1 pakje mon chou
1 blikje ananas
1/8e slagroom
3 eieren
peterselie
peper/zout
eetlepel bloem
Hulpmiddelen & keukengerei
mengkom met mixer (niet per se nodig)
zeefje
Leuke tips
Lekker als bijgerecht bij rijst met groenten als broccoli of boontjes
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
121722
Homepage ID
3306
Smaak
N
Teller
442
Waardering aantal
1
Waardering
4
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De grote graten uit de vis halen
Taartvorm bekleden met bladerdeeg
Oven voorverwarmen op 200 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
elinev