Bereidingswijze
Peerhelften op de beklede bodem van de taartvorm leggen. Door de zeef een eetlepel bloem erover schudden. De broccoli er op en het ei-mengsel er overheen gieten. Noten erover verdelen en kaas eroverheen strooien. In het midden van de voorverwarmde oven plaatsen en na ong. 45 minuten is de taart klaar. (Als je er met een vork in prikt moet die er redelijk droog uitkomen)
Vertel iets leuks over dit recept
spannende combinatie zout/zoet als bijgerecht, maar kan ook als hoofdgerecht
Ingrediƫnten
Broccoli
Peer uit blik
gezouten cashewnoten
eieren, 4 stuks
bloem (1 eetlepel)
melk 100 ml
geraspte kaas
Kruiden (kerrie, peper en snufje zout)
Bladerdeeg
Peer uit blik
gezouten cashewnoten
eieren, 4 stuks
bloem (1 eetlepel)
melk 100 ml
geraspte kaas
Kruiden (kerrie, peper en snufje zout)
Bladerdeeg
Hulpmiddelen & keukengerei
Springvorm van 20 cm
Garde
(Thee-)Zeef
Oven (voorverwarmen op 200 graden)
Garde
(Thee-)Zeef
Oven (voorverwarmen op 200 graden)
Leuke tips
Als hoofdgerecht of als bijgerecht met rijst
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
121718
Homepage ID
3306
Smaak
Z
Teller
539
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Broccoli 5 minuten koken en afgieten in vergiet.
Peer ook afgieten in vergiet
Mengsel maken van eieren, melk, kerrie, vers gemalen peper en snufje zout
Kleine taartvorm (ong. 20 cm) invetten en bekleden met bladerdeeg.
Peer ook afgieten in vergiet
Mengsel maken van eieren, melk, kerrie, vers gemalen peper en snufje zout
Kleine taartvorm (ong. 20 cm) invetten en bekleden met bladerdeeg.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht