Bereidingswijze
25 gram boter en 2 eetlepels bloem(met bult) roeren tot er een bal ontstaat. Een kopje bouillon scheut voor scheut er bij doen. Dan de gezeefde tomaaten erbij en 3 theel. bassilicum, een theel. rozemarijn en een snufje majoraan. Zout en peper naar smaak toevoegen plus de sherry en ongeveer 45 minuten laten stoven. Spek uitbakken en in het spekvet de uien bakken. Net voor het opdienen door elkaar mengen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 ons speklapjes, 2 eetl. bloem, uien, champingons, gezeefde tomaten, bassilicum, majoraan, rozemarijn, sherry.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121703
Homepage ID
6392
Smaak
P
Teller
471
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht