Bereidingswijze
shii-take in reepjes even bakken in boter
fond warm maken en room erbij
inkoken tot er voldoende saus over is
op smaak maken met zout, peper, nootmuskaat en rum.
Shiitake erbij
Zo. Dan is de saus nu klaar.
Het spek in stukjes uitbakken.
En dan nu het rundvlees in stukjes snijden
en warm houden in de pan war de spekjes in zitten. Pas op! Niet meer verder braden of bakken.
Alleen warm houden, zonder het deksel.
Hazenrugfilet kruiden met zout en peper en in 2 minuten aanbraden.
Saus weer opwarmen.
fond warm maken en room erbij
inkoken tot er voldoende saus over is
op smaak maken met zout, peper, nootmuskaat en rum.
Shiitake erbij
Zo. Dan is de saus nu klaar.
Het spek in stukjes uitbakken.
En dan nu het rundvlees in stukjes snijden
en warm houden in de pan war de spekjes in zitten. Pas op! Niet meer verder braden of bakken.
Alleen warm houden, zonder het deksel.
Hazenrugfilet kruiden met zout en peper en in 2 minuten aanbraden.
Saus weer opwarmen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hazenrugfilet met draadjesvlees en shi-take en rum
Ingrediƫnten
1 1/2 ons draadjesvlees
1/12 ons hazenrugfilet
6 plakjes ontbijtspek
75 gram shi-take
1/2 pot wildfond (supermarkt)
zout, peper
rum
1/8 room
nootmuskaat
beetje suiker
2 laurierblaadjes
1/12 ons hazenrugfilet
6 plakjes ontbijtspek
75 gram shi-take
1/2 pot wildfond (supermarkt)
zout, peper
rum
1/8 room
nootmuskaat
beetje suiker
2 laurierblaadjes
Leuke tips
op het bord eerst de shiitake middenop.
daar bovenop de spekjes
daar bovenop de haas en het rundvlees
rondom dit alles de saus schenken
daar bovenop de spekjes
daar bovenop de haas en het rundvlees
rondom dit alles de saus schenken
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121701
Homepage ID
6976
Smaak
N
Teller
353
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
rundvlees kruiden met zout en peper
even aanbraden en blussen met 1 kopje rum
daarna flamberen (pas op voor de afzuigkap!)
laurier toevoegen en 1 1/2 uur stoven
even aanbraden en blussen met 1 kopje rum
daarna flamberen (pas op voor de afzuigkap!)
laurier toevoegen en 1 1/2 uur stoven
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht