Andijviestamp Piccaso

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/16/1998 - 15:51
Bereidingswijze
aardappels koken. Ondertussen in de koekepan 1 eetl boter smeltenen de bacon knapperig bakken. De knoflook erboven uitpersen, uisnippers toevoegen en even fruiten.
Paprikastukjes, mais, ananas en chilipoeder toevoegen en nog even doorwarmen.
Melk koken en met de aardappelen, boter tot een stevige puree stampen. Op smaak brengen met wat zout en peper. De andijvie en het maismengsel door de puree scheppen.
Het mengsel nog even doorwarmen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
kleurige en rijk gevulde andijviestamppot
Ingrediƫnten
1? kg aardappelen
? l. blik maiskorrels
klein blikje ananasstukjes
1 ui
1 rode paprika
100 gr dobbelsteentjes bacon
2 eetl. boter of margarine
1 teentje knoflook
350 gr andijvie
? theelepel chilipoeder
? 2 dl melk
Hulpmiddelen & keukengerei
1 kookpan en 1 koekepan
knoflookpers
pureestamper of staafmixer
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121650
Homepage ID
7115
Smaak
N
Teller
10201
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ui en paprika in stukjes snipperen.
mais en ananas uit laten lekken.
aardappels schillen
andijvie wassen en in dunne reepjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
motorheks