Buideltje Met Champignonragout

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/16/1998 - 14:03
Bereidingswijze
champignons in de koekepan bakken, bestrooien met peper, zout en paprikapoeder en provencaalse kruiden.even laten staan. na 5/10 minuten wat bloem over de champignons strooien en dat mee bakken. onderwijl goed roeren. nu 0,10liter water erovergieten en goed doorroeren. Even laten staan. Wanneer het water weer grotendeels verdampt is het mengsel verdelen over het bladerdeeg en de pakketjes aan de randen dichtmaken met een beetje water. de pakketjes nu even in de oven zetten bij 175 graden tot de pakketjes goudbruin zien.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker gerechtje voor tussendoor of bij een rijsttafel
Ingrediƫnten
champignons (liefst meerdere soorten) ongeveer 250gram. zout, peper,provencaalse kruiden, bloem, magere spek, paprikapoeder.pakje bladerdeeg.
Hulpmiddelen & keukengerei
koekepan,oven
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
121612
Homepage ID
4172
Smaak
N
Teller
605
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
champignons klein snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bianca27