Gevulde Weekendbroodjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/16/1998 - 11:11
Bereidingswijze
van de bovenkant van de broodjes een kapje afsnijden en leeg maken zonder de korst te beschadigen de broodjes vullen met de koude ragout en het kaple er weer op doen de buitenkant van de broodjes besmeren met dik boter of kruidenboter en midden in een voorverwarmde oven op ongeveer 200 graden knapperig en warm laten worden als je afbakbroodjes gebruikt moeten die dus eerst afgebakken worden maar 2 a 3 minuten korter als dat op de verpakking staat pas op met eten je verbrand je mond!
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker broodje voor de zaterdag
Ingrediƫnten
6 harde broodjes of afbakbroodjes de weekend broodjes van ah
blikje ragout of zelfgemaakte championragout zie elders op deze pagina
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
121600
Homepage ID
4376
Smaak
N
Teller
2112
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
evt afbakbroodjes afbakken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
petrazwanen