Bereidingswijze
varkenshaas aanbraden (roze) in weinig boter,
uitnemen en apart leggen;
spekjes en ui zacht bakken, paddestoelen toevoegen en bakken
kruiden toevoegen,
varkenshaas er weer bij
room en marsala als laatste toevoegen
uitnemen en apart leggen;
spekjes en ui zacht bakken, paddestoelen toevoegen en bakken
kruiden toevoegen,
varkenshaas er weer bij
room en marsala als laatste toevoegen
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
plakken varkenshaas met kastanjechampignons en oesterzwammen
Ingrediƫnten
2x varkenshaas
200g kastanjechampignons
200g oesterzwammen
1 ui
150g mager rookspek
4 takjes verse tijm
1/3 bosje peterselie
1 eetlepel honing
marsala (port of sherry mag ook)
zure room naar smaak
zout en peper naar smaak
200g kastanjechampignons
200g oesterzwammen
1 ui
150g mager rookspek
4 takjes verse tijm
1/3 bosje peterselie
1 eetlepel honing
marsala (port of sherry mag ook)
zure room naar smaak
zout en peper naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Leuke tips
heerlijk met verse pasta (tagliatelli of fuselini) ook lekker met surinaamse rijst en eenvoudige salade
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121587
Homepage ID
7027
Smaak
N
Teller
4274
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
duimdikke plakken snijden van de varkenshaas
ui en paddestoelen fijn snijden
perterselie hakken
ui en paddestoelen fijn snijden
perterselie hakken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht