atjar ketimoen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/15/1998 - 22:07
Bereidingswijze
Doe het zout en de suiker en de azijn in een kom. Rasp de komkommer in dunne plakjes en doe dit ook in de kom. Snipper de sjalotten(zeer) fijn en snij de lombok in smalle reepjes. Schep de suiker, zout, azijn en komkommer voorzichtig door elkaar en strooi hier bovenop de fijngehakte sjalotten en lombok.
Vaak zal een hele komkommer te veel zijn (afhankelijk aantal mensen). Als dit het geval is, van alle ingredienten de helft nemen. Eet smakelijk!
Vertel iets leuks over dit recept
Bijgerecht bij de indische rijsttafel.
Ingrediƫnten
1 Komkommer, 2 Sjalotten, 2 Eetlepels suiker 2 ontpitte rode lombok, 1 Eetlepel zout, 3 Eetlepels azijn.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
121580
Homepage ID
5954
Smaak
U
Teller
524
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
poelarde