Bereidingswijze
Schil en snij de knolselder in blokjes, kook ze in 10 tot 15 minuten gaar.Kook tegelijk ook de geschilde aardappelen gaar (wel in een andere pan). Stamp knolselder en aardappelen fijn, meng en voeg de kokende melk bij. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper. Roer er vervolgens de blokjes kaas doorheen. Beboter en vul een vuurvaste schotel met de puree. Bestrooi met panbeermeel en gemalen kaas, beleg met nootjes boter en zet de schotel 25 minuten in de oven op 200?C
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
aardappel-groentenschotel met 2 soorten kaas
Ingrediƫnten
1kg aardappelen, 1 knolselder, 2a3 dl melk, 20 gr boter, 200 gr jonge kaas, 50 gr gemalen gruyere, paneermeel, boter, nootmuskaat, zout en peper
Leuke tips
Lekker met worst, gebraad, gevogelte en zelfs met vis.Kan ook in individuele schoteltjes gegratineerd en opgediend worden.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
121576
Homepage ID
6994
Smaak
P
Teller
965
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht