Crabtaartje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/15/1998 - 18:02
Bereidingswijze
wijn inkoken tot 50%. Creme fraiche erbij en goed roeren totdat deze helemaal is opgelost.
zalm in stukjes en de garnalen erbij.
Bieslook in snippertjes erbij (beetje)
Ei klutsen en toevoegen.
Vrompjes vullen met mengsel en darna de vormpjes 40 minuten in de oven.
Dan de visfond inkomen tot 50%
room erbij met snippertjes bieslook.
Inkoken tot sausdikte (afblijven! Straks pas bij het taartje!).
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
crabtaartje zonder crab
We hebben het nu eenmaal crabtaartje genoemd
Ingrediƫnten
3 ons noorse garnalen
1 groot blik rode zalm
1/8 creme fraiche
1 dl witte wijn
1 pot visfond (voor de saus)
1/8 room (ook voor de saus)
1 1/2 ei
bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
oven op 180 graden
Leuke tips
Klein bordje bedekken met saus
taartje erop.
Oh wat lekker.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
121554
Homepage ID
6976
Smaak
N
Teller
491
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
van de zalm de graten en vellen verwijderen
Kleine taartvormpjes (10 cm) invetten en bedekken met bladerdeeg.
Bladerdeegrandjes eraf drukken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bourgondie