Chinese Kool Met Kerriesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/15/1998 - 17:50
Bereidingswijze
Bak in de wok eerst de schnitselreepjes gaar. Hou deze apart.
Roerbak in een beetje boter de kool zo'n 5 minuten. Maak de zakjes smoorsaus aan met water (zie de verpakking) en giet dit over de kool. Laat de saus in zo'n 5 minuten dik worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Supersnel koolgerecht met rijst en schnitselreepjes.
Ingrediƫnten
Rijst, 1 chinese kool, 2 zakjes groentensmoorsaus/kerrie, 2 a 3 schnitsels.
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok.
Leuke tips
Maak van de rijst op een schaal een mooie rand met behulp van een vorm. Giet de kool met kerriesaus in de rijst. De reepjes vlees bovenop en klaar is Kees. Helemaal mooi maak je het als je door de rijst eerst een paar eetlepels gehakte peterselie roert zodat de rijstrand groengespikkeld is. Je maakt heel snel een vegetarische variant door het vlees te vervangen door een paddestoelen-varia. Eet smakelijk.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121553
Homepage ID
2106
Smaak
P
Teller
8808
Waardering aantal
1
Waardering
2
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rijst koken en 15 minuten met de deksel op de pan laten staan. Chinese kool in repen snijden. Schnitsels in reepjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sandra