Bereidingswijze
Leg de filoreepjes op de plakken appel/kaas en laat deze in de oven (200 graden) bijna smelten. Leg de plakken op een bord en schenk er wat honing/balsamico azijn mengsel over. Garneer met wat verse kruiden. Niet teveel, dan gaat de smaak verloren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en toch chic dessert dat bovendien van te voren klaar te maken is.
Met geitenkaas en appel
Met geitenkaas en appel
Ingrediƫnten
1 zoet-zure appel
2 plakken stevige geitenkaas
olie
filodeeg (beetje)
basamico azijn
Italiaanse (verse) kruiden
honing
2 plakken stevige geitenkaas
olie
filodeeg (beetje)
basamico azijn
Italiaanse (verse) kruiden
honing
Hulpmiddelen & keukengerei
Appelboor
oven(schaal)
oven(schaal)
Leuke tips
Ik maak de honing altijd even warm, nog lekkerder. Eventueel een paar gewelde rozijnen toevoegen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
121475
Homepage ID
6842
Smaak
Z
Teller
4114
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de appel in plakken en verwijder met een appelboor het klokhuis.
Leg de plakken in een geoliede ovenschaal, leg de plakken kaas erop. Snij van het filodeeg een paar reepjes en olie deze.
Leg de plakken in een geoliede ovenschaal, leg de plakken kaas erop. Snij van het filodeeg een paar reepjes en olie deze.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht