Bereidingswijze
Meng het aardappel/ui mengsel met het ei en wat bloem. Maak hier met de hand kleine platte 'koekjes' van en frituur deze tot ze goudbruin zijn.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Aardappelgerecht uit de Joodse keuken. Net even anders.
Ingrediƫnten
4 aardappelen
1 ui
wat bloem
1 ei
zout en peper
1 ui
wat bloem
1 ei
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Frituurpan is handig.
Leuke tips
Een ideaal zo klaar bijgerecht, past bij alle keukens.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
121474
Homepage ID
6842
Smaak
N
Teller
300
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rasp de geschilde aardappelen en de ui. Was deze tot het water helder is en knijp goed uit in een theedoek. Voeg zout en peper toe.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht