Bereidingswijze
Doe alle ingredienten in een kom en kneed er een deeg van, als het te droog is kan je wat melk toevoegen.
Verdeel het deeg in 25 bolletjes.
En leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en sla de bolletjes plat.
Dan de oven in en bakken in 15 a 20 minuten.
Verdeel het deeg in 25 bolletjes.
En leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en sla de bolletjes plat.
Dan de oven in en bakken in 15 a 20 minuten.
Ingrediƫnten
200 g bloem, 100 g basterd, 150 g boter, 1 theel. kaneel, zout.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
121456
Homepage ID
6677
Smaak
N
Teller
1631
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Zeef de bloem en de basterd.
Oven voorverwarmen op 175 C.
Oven voorverwarmen op 175 C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht