Bereidingswijze
Vet een ovenschaal in en spreid de casselerrib over de bodem uit. Daarover de zuurkool met de ingredienten verdelen. Water erover en 45 minuten in de oven. Dan de puree erover verdelen als laatste de paneermeel met hier en daar een klontje boter. Ongeveer 10 min in de oven van LET OP! 200 C. tot er een lichtbruine korst ontstaat.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
zuurkool met o.a casselerrib
Ingrediƫnten
500 g zuurkool, 200 g casselerrib, 2 sjalotten, 2 appels, 2 schijven ananas, 50 g rozijnen, 4 jeneverbessen 4 takjes tijm peper 2 dl. water, 50 g boter, 800 gr. puree, 25 g paneermeel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
121453
Homepage ID
6677
Smaak
N
Teller
611
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 175 C. appels schillen en in stukjes snijden, de ananas in stukjes, de sjalotjes en de tijm snijden, puree maken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht