Kalfshaas Met Kruidenroomsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/15/1998 - 03:55
Bereidingswijze
Braad de kalfshaas aan ik boter en laat deze op laag vuur nog zo'n 10 nabakken.
Neem de kalfshaas uit de pan en verpak deze in een dubbele laag aluminiumfolie. Laat de kalfshaas zo nog 10 minuten liggen. Voeg ondertussen de slagroom en de kippebouillon toe aan het braadvet samen met de kruiden. Maak hier een mooie saus van, bind eventueel met allesbinder. Eet smakelijk!!
Ingrediƫnten
Kalfshaas (kan ook varkenshaas)
1 theelepel basilicum (uit de vriezer)
1 theelepel bieslook (uit de vriezer)
1 theelepel peterselie (uit de vriezer)
2,5 dl slagroom
2,5 dl kippebouillon
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121452
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
878
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan