Bereidingswijze
Snijd de komkommer in blokjes van ongeveer 1,5 cm. De tomaten en de ui in grove stukken snijden (de stukken ui moeten niet te groot zijn). Meng het geheel door elkaar.
Vervolgens maak je de dressing door de kruiden en de peper te mengen. Daarna de olijfolie er doorheen kloppen en enkele drupjes citroensap. Als laatste net zoveel zout erbij dat er bij het proeven een zoutsmaak achterblijft, maar het niet te zout is (zelf beoordelen dus). De dressing door de groenten mengen en minstens een uur laten trekken.
Vervolgens maak je de dressing door de kruiden en de peper te mengen. Daarna de olijfolie er doorheen kloppen en enkele drupjes citroensap. Als laatste net zoveel zout erbij dat er bij het proeven een zoutsmaak achterblijft, maar het niet te zout is (zelf beoordelen dus). De dressing door de groenten mengen en minstens een uur laten trekken.
Aantal personen
3.00
Ingrediƫnten
1 komkommer,
3 vleestomaten,
1 ui,
zout,
peper,
tl oregano,
peterselie,
citroensap,
4 eetlepels (olijf)olie
3 vleestomaten,
1 ui,
zout,
peper,
tl oregano,
peterselie,
citroensap,
4 eetlepels (olijf)olie
Hulpmiddelen & keukengerei
Snijplank,
Mes,
Garde
Mes,
Garde
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
121441
Homepage ID
6897
Smaak
Q
Teller
2518
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht