Champignonragout

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/14/1998 - 19:39
Bereidingswijze
de verse champignons smoren in wat boter, even laten uitlekkenen het smoorvocht mengen met de bouillon van de boter de bouillon en de bloem een gebonden saus maken, dus de boter smelten de bloem al roerend toevoegen , niet bruin laten worden en dan de bouillon er beetje bij beetje bij doen . De champignons erbij doen en op smaak maken met zout peper en op het laatst de room erbij doen zure room is mager en is eigenlijk niet echt zuur
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
zelfgemaakte ragout
Ingrediƫnten
400 gram champignons
beetje citroensap
50 gram boter
1/2 bouillonblokje
30gram bloem
2 lepels room creme fresh of zure room
Leuke tips
een kant en klaar ragoutbakje of een zelfgemaakt rsgoutbakje
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
121408
Homepage ID
4376
Smaak
N
Teller
7895
Waardering aantal
2
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
26
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
petrazwanen