kip met perziken en ananas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/14/1998 - 18:19
Bereidingswijze
Roerbak de kip of kalkoen in de rest van de marinade, in de wadjan tot hij gaar is.
Voeg hier dan de ananas, perziken en het sap aan toe. Als dit dan kookt doe je er de tomatenketchup bij (zoveel dat de vloeistof rood gekleurd is) en laat het dan een paar minuten mee koken. Als dat gebeurt is kan je het opdienen met patat of met rijst
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
dit recept kan gegeten worden met patat en rijst. Je kan het ook zo pittig maken als je zelf wilt.
Ingrediƫnten
1 kg. kip of kalkoen
3 el. ketjap asin
3 el. chilisaus
3 el. zonnebloemolie
4 el. ketchup
5 teentjes knoflook
blik ananas
blik perziken
sap van de ananas en de perziken
Hulpmiddelen & keukengerei
snijplank
mes
vergiet
schaaltjes
wadjan
spatel om het eten om te roeren
Leuke tips
geen
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121395
Homepage ID
6848
Smaak
P
Teller
1354
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak van de ketjap asin,chilisaus,zonnebloem-
olie en de fijn gehakte knoflook een marinade.snijd de kip of de kalkoen in dobbelsteentjes en voeg dit bij de marinade.laat dit dan 10 minuten in de koelkast rusten.In tussen laat u de ananas en de perziken in een vergiet uitlekken en vang dan het sap op in een schaaltje. Snijd dan als het goed is uitgelekt de perziken en de ananas in dobbelsteentjes en doe dit in een schaaltje.

Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeffrey